Hva skjer?

Hei,

Inntil videre avlyser vi slipemøtet i morgen mandag, og medlemsmøtet neste mandag. Trolig blir det avlysninger på samme måte i april.

Dette får vi komme tilbake til.

Jeg håper alle medlemmene og familiene deres er friske og raske, og ønsker dere ei god neste uke.

Hilsen Per Jacob /22.03.2020/

Kjære medlemmer,

På grunn av smittefare av virus avlyses denne slipedagen.  Flere av medlemmene er i en risikogruppe for virussykdom. Tiltak for å begrense smitteoverføring er viktig. Det er minst smittefare ved å være hjemme.

Vi må planlegge en ny slipedag seinere, enten seinere i vår eller til høsten.

TILLEGG:

Det har i dag kommet beskjed om at «Ferie og fritid» i Sunnmørshallen i april er avlyst. Det planlegges ny messe i april 2021.

Hilsen Per Jacob /11.03.2020/

Lørdagsmøte - Slipedag  i ÅOG
                                              Lørdag 14. mars 2020 kl. 10:00–15:00

Kjære medlemmer,

Velkommen til en ekstra slipedag i ÅOG lørdag 14 mars fra kl. 10 – kanskje til kl. 15 eller mer for de ivrigste? Dette er en gjentakelse fra i fjor, som var en suksess.

Også medlemmer m fam. som ikke har tenkt å slipe, er velkommen. Det blir servert lunsj til alle ca. kl. 12.30 - varm suppe og brød, som i fjor. Kaffe.

Det hadde vært kjekt om medlemmer som vi ikke ser så ofte kunne stikke innom til lunsj og en prat

Annet:

Lære å bruke det nye mikroskopet

Se over maskiner og annet utsyr som vi har stående, og vurdere om noe skal vrakes, istandsettes osv.

- Turer/overnattingsturer: Tingvoll(Siw)Midsund, Nordal, Larsnes?

- Styremøte 30.mars  kl.17.30 - Avlyst

- Fritidsmessa 18-19. april.  Info kommer i mars - Avlyst

- NAGS landsmøte - Årsmøtet i 25.april, i Oslo (Folkets hus)

- "Geologiens dag"  12. september

Tema - "Klima og geologi gjennom tidene"

Medlemsmøte ÅOG

Mandag 2 mars 2020 kl. 19.

Hei,

Velkommen til årets første medlemsmøte i ÅOG mandag 2 mars 2020 kl. 19. Dørene åpnes kl 18

Program:

1 Informasjon v formannen

Merk: Vi planlegger som i fjor en ekstra slipelørdag lørdag 14. mars!

2  Fylkessteinene i Norge – - andre halvdel  v P. J. Desserud

Vet du fylkessteinen for Møre og Romsdal? Vet du hvilken stein fylket ønsket seg, men ikke fikk?

Hvor kan man besøke fylkessteinene?

Gjennomgang av fylkessteinene for de gamle fylkene.

Servering, utlodning, godt prat

Velkommen.  Hilsen styret. P.J. Desserud

PS – Det blir styremøte på forhånd, kl 1730. Innkalling og saksliste sendes separat.

Adresse: Brogata 14, Ålesund, Norway

E-post:    alesundgeo@gmail.com